Wil jij ook je zetkosten verlagen?

Wil je de doorlooptijd van je boeken verkorten en 24/7 toegang hebben tot al je bestanden? Maar wil je kwaliteits- en communicatieproblemen liever vermijden?

Laten we elkaar leren kennen!

Wil jij ook je zetkosten verlagen?

Benieuwd naar de Frankfurter Buchmesse?

Veel uitgeefprofessionals kijken uit naar een van de meest boeiende evenementen van het jaar, de Frankfurter Buchmesse! Het is een wereldwijde marktplaats voor uitgevers om nieuwe titels en publicatierechten te onderhandelen. Maar is dit alles dat ertoe doet? Natuurlijk niet, er valt zoveel meer te ontdekken!

De Buchmesse trekt veel professionals uit de uitgeefsector aan die op de hoogte willen blijven van de laatste trends en technieken, nieuwe diensten willen verkennen en andere manieren proberen te vinden om kosten te verlagen. Zoals je wel kan verwachten, zijn landen als India en China zeer goed vertegenwoordigd als het op zetwerk en drukwerk aankomt, maar laten deze exposanten gewoon hetzelfde zien als vorig jaar?

Ik wil een afspraak!

CORE, a new way of typesetting

Als je denkt dat er niets nieuws te vinden is op gebied van zetwerk en redactionele diensten, heb je CORE van Crius Group nog niet gezien. CORE is de toekomst voor redactionele ondersteuning en zetwerk. 

CORE:

  • verlaagt de kosten
  • verkort de doorlooptijd van je boekproducties
  • geeft je 24/7 toegang tot je bestanden
  • biedt je een ePub-bestand zonder extra kosten.

CORE is een nieuw concept dat het opmaakproces voor fictie en non-fictie publicaties vereenvoudigt en optimaliseert. Crius Group is gevestigd in België en biedt lokale diensten die worden ondersteund door een uitstekende kennis van boekproducties.


Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Bekijk dan de video hierboven of ontdek meer over de voordelen en hoe het werkt.

Niet één, maar twee standen!

Zoals gewoonlijk kan je ons ook terugvinden ten midden van de Vlaamse uitgeverijen in hal 5.0. Hier spreken we elk jaar veel van onze Vlaamse en Nederlandse klanten. Wil ook jij graag weten hoe we je kunnen helpen bij het stroomlijnen van het creatieproces van je boeken of hoe we je redactie kunnen ondersteunen op de momenten waarop jij het nodig hebt? Of misschien wil je gewoon eens binnen springen voor een kop koffie en even bijpraten? Dat kan! 

Je kan ons terugvinden in hal 5.0. op stand C.75. We kijken ernaar uit je op een van onze hotspots te ontmoeten!

Publicaties

CORE: Sneller en goedkoper werken met dezelfde kwaliteit
CORE: Sneller en goedkoper werken met dezelfde kwaliteit
Benieuwd of het echt werkt? In deze gids vertellen we je hoe CORE kan bijdragen aan een efficiënt en voordelig productieproces.

Wil je meer zien?

Kom naar de Frankfurter Buchmesse en bezoek Crius Group in hal 4 stand E.20. We houden er regelmatig demonstraties van CORE. Of kom even bijpraten op onze stand in hal 5.0. C.75, Klik op de onderstaande knop om een afspraak te maken. Het Crius-team kijkt ernaar uit je te ontmoeten!

Ik wil een afspraak!

contact img