Innovation matters!

donderdag 3 juni
Philips Stadion Eindhoven

#CriusUL

Schrijf me in!

Op 3 juni is het zover!

We kijken ernaar uit om jullie allemaal weer terug te zien op donderdag 3 juni voor een nieuwe editie van Crius Update Live! 

Is dit dan al mogelijk? Wij hopen in ieder geval van wel. Jouw veiligheid heeft uiteraard onze prioriteit en dus doen we dit alleen als het tegen die tijd ook écht kan. Zoniet, dan hebben we een uitwijkdatum voorzien naar 16 september.

Begin februari gingen we alvast op verkenning. Hiervan maakten we een leuke vlog die je hiernaast kan bekijken! ENJOY! 😁

Onder de noemer 'Innovation matters', hebben we een divers programma samengesteld, waarmee we innovatie vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Dit loopt uiteen van audiobooks tot learning analytics en nog veel meer. Bovendien besteden we ook aandacht aan hoe je draagvlak krijgt voor verandering binnen je eigen organisatie.

Het recept van Crius Update Live!, zoals je die gewoon bent blijft hetzelfde. Een inspirerende dag met een sterk inhoudelijk programma. En dit met voldoende ruimte om te netwerken met bezoekers die vrijwel uitsluitend werkzaam zijn binnen de uitgeefsector. En natuurlijk hebben we je zelf ook het nodige nieuws te vertellen.

Sprekers

Binnenkort kan je hier het volledige programma met alle topics terugvinden. Deze sprekers mag je alvast verwachten:

Ronnie Overgoor
Dagvoorzitter

René Witzel
Algemeen Directeur, WPG Uitgevers

Maarten Cleeren
Directeur Operations, Noordhoff

Jurgen Willems
Managing Director, Crius Group

Jan-Peter Wissink
Directeur, Amsterdam University Press

Irene van Rossum
Uitgever, Amsterdam University Press

Piet Van Riele
Manager E-commerce & New business, Ambo|Anthos

Jakob Harden
Chief Commercial Officer, Politikens Forlag

Huub van de Pol
Manager, Icontact

Luc Van genechten
Solutions Manager, Crius Group


Marilijn Boumeester
Keynote
Pre-event webinar

Om jullie alvast warm te maken voor ons event, hebben we nog een pre-event webinar voor jullie in petto. Onze keynote, Marilijn Boumeester geeft dan alvast een inkijkje in het verhaal dat ze gaat vertellen op Crius Update Live!

Op donderdag 29 april om 12u neemt ze jullie mee in haar visie over 'anders doen'. Jullie kunnen haar tijdens het webinar ook vragen stellen waarop ze op haar live keynote dieper op in zal gaan.

Wil je dit niet missen? 

Schrijf je dan nu al in voor Crius Update Live! én het webinar!


Schrijf me in!