Crius Update Live! doorbreekt alle grenzen

Wanneer? donderdag 6 juni 2019

Het concept van Crius Update Live! is bij velen intussen al wel gekend: een inhoudelijk uitgeverscongres waar we diverse thema’s uitdiepen, maar ook een platform waar we verschillende mensen uit de uitgeefsector bij elkaar brengen. Het jaar 2019 wordt een jubileumjaar, want het zal de 5e keer zijn dat we dit congres gaan organiseren!

Het thema van de editie van 2019 is 'grenzen doorbreken’. Dit kan je letterlijk interpreteren, in de zin van uitgeven in verschillende landen. Maar ook figuurlijk, het onmogelijke mogelijk maken. Welke sprekers er zullen aantreden, laten we nog even in het midden. Wat wel vast staat is dat Ronnie Overgoor opnieuw de rol van dagvoorzitter op zich zal nemen. Dat op zich belooft al voor de goede sfeer en energie te zorgen doorheen de dag. 

Waar? Philips Stadion Eindhoven

We kunnen ook al verklappen dat het Philips Stadion in Eindhoven wederom de setting zal zijn voor Crius Update Live! Een perfecte locatie die goed bereikbaar is voor zowel de Vlaamse als Nederlandse bezoekers. Blokkeer dus alvast donderdag 6 juni in jullie agenda’s! Binnenkort hoor je meer over het programma en de sprekers en kan je je alvast aanmelden.

Tot dan!


Terug naar overzicht