Hoera… een nieuwe website!

Nieuwe aanpak

Misschien heb je het al opgemerkt. Crius Group heeft sinds kort een nieuwe website. Frisser, strakker, maar vooral duidelijker. De focus ligt nu volledig op ons diensten- en productenaanbod en daarmee zijn we een nieuwe weg ingeslagen.

We merken steeds vaker dat de samenwerking met onze klanten aan het veranderen is. Iedereen weet dat we daar waar mogelijk technologie inzetten om zaken slimmer aan te pakken. Dit kan gaan om de optimalisatie van bestaande processen maar steeds vaker vertrekken we van een basis die er al is.

Slimme oplossingen

Met andere woorden, in het verleden hanteerden we meestal de aanpak: “u vraagt, wij draaien”. We ontwikkelden custom projecten op vraag van de klant. De afgelopen jaren hebben we deze kennis verpakt in een aantal producten die u sneller op weg helpen. Zo hebben we het principe van ‘slimme content’ bedacht en is er nu ook een oplossing om u te helpen bij het beheren van uw (bewegende) beelden. En maak je romans en thrillers? Wij hebben een oplossing om dit efficiënter te doen.

Intussen behoren ALEX, CASPER en CORE tot ons vaste productportfolio. Deze producten worden ondersteund en aangevuld door het vaste aanbod aan prepress- en redactionele diensten die je van ons gewend bent. Samen vormen ze de ideale combinatie: een one-stop-shop voor uitgeverijen die mee willen zijn met de toekomst van uitgeven.

Bij deze nieuwe aanpak hoorde dus ook een nieuwe website en daar mogen we best fier op zijn. Wil je meer weten over ons aanbod of ben je gewoon benieuwd naar de nieuwe look & feel van onze website? Surf dan zeker eens rond hier!


Terug naar overzicht