UPDATE Coronavirus


Beste lezer,

We leven momenteel in een moeilijke tijd. Onze gedachten gaan uit naar iedereen in de wereld die getroffen is door het Corona-virus. Ik hoef je vast niet te vertellen met welke onzekerheden je op dit moment allemaal geconfronteerd wordt. Maar, je staat er niet alleen voor! Het zijn tijden als deze die ons eraan herinneren dat we elkaar vooral moeten helpen en voor elkaar moeten zorgen.

Jouw gezondheid en die van onze medewerkers staan hierbij voorop. Maar uiteraard hebben we ook een verantwoordelijkheid om de werkzaamheden voor onze klanten zo goed mogelijk te blijven uitvoeren. Ik wil je er daarom van verzekeren dat de medewerkers van Crius Group 'gewoon' operationeel zijn. Hiervoor hebben we de nodige maatregelen getroffen. We hebben op korte termijn onze infrastructuur kunnen aanpassen zodat vrijwel al onze medewerkers van thuis uit kunnen werken.

Mochten er de komende periode fysieke afspraken gepland zijn, dan neemt een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op. We kunnen dan samen bekijken om de afspraak te verplaatsen of eventueel via een video conference te doen.

In geval je vragen hebt over lopende producties of projecten, verzoeken we je contact op te nemen via het e-mailadres van je contactpersoon of klanten e-mailbox. Voor algemene vragen kan je terecht via info@crius-group.com.

Het zijn moeilijke tijden voor ons allemaal. Laten we vooral in ons achterhoofd houden dat we hier met zijn allen inzitten en proberen er voor elkaar te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we dit dan samen te boven komen!

Tot snel!

Jurgen Willems

Managing Director Crius Group