De volledige boekproductie onder één dak

"Het feit dat zij ons enige aanspreekpunt zijn, maakt het ons een stuk eenvoudiger."

👉 Managing Director, Tom Deschildre, INNI Publishers

Neem contact op of lees verder

De volledige boekproductie onder één dak

Inni Publishers besteedt opmaak en vaste redactie uit aan Crius Group

Content die inhoudelijk relevant is én aansluit bij het DNA van de gebruikers, dat is hetgeen waar Inni Publishers zich mee bezig wil houden. Om zich hier volledig op te kunnen richten heeft de uitgeverij ervoor gekozen om de opmaak en redactie van vaste boeken uit te besteden aan Crius Group.

Waarom Inni Publishers voor Crius Group kiest?

“We vinden het belangrijk dat onze auteurs zich thuis voelen binnen onze uitgeverij. Hun begeleiding staat op de eerste plaats en we proberen echt te zorgen voor een optimale samenwerking.

Hierdoor hebben we soms minder tijd voor de productie van onze boeken. Met Crius Group hebben we een partner gevonden die ons hierin op alle vlakken ondersteunt," zo zegt Tom Deschildre van Inni Publishers.

inni-1.jpg

Eén aanspreekpunt van manuscript tot opmaak

“Eigenlijk is het heel simpel: wij leggen uiteraard de contacten met de auteurs en zoeken naar geschikte thema’s voor onze doelgroep. Eens we een manuscript ontvangen van de auteur schakelen we Crius Group in. Zij vertolken niet alleen de rol van zetter, maar nemen ook de coördinatie op zich van manuscript tot definitieve drukproef. Dit betekent dat zij contact opnemen met de auteur voor onduidelijkheden in het manuscript.”

Verder doen we bij Crius Group ook de taalcorrectie en kijken we de drukproeven na. Het is een vaste coördinerende redacteur uit ons team die de productieplanning opvolgt en communiceert met de auteur en corrector. “Het feit dat zij ons enige aanspreekpunt zijn, maakt het ons een stuk eenvoudiger. Een heel fijne samenwerking, kan ik zeggen!”

Sneller en beter zetproces dankzij Crius Group structuur

Bij het uitbesteden van het proces keek Inni Publishers ook naar wat beter kon. Zo hebben ze een MS Word-sjabloon voor hun auteurs opgezet, waarmee ze hen meteen in de juiste structuur kunnen laten werken. De opmaak van hun boeken verloopt zo veel vlotter!

De meeste van hun boeken hebben een vrij homogene uitstraling. Het was dan ook een logische stap om gebruik te gaan maken van grafische templates. Hierdoor kunnen ze het opmaakproces beter en slimmer uitvoeren.

Volledig ontzorgd dankzij ons team

Door zowel hun zetwerk als de coördinatie van manuscript tot definitieve proef bij ons neer te leggen, wordt Inni Publishers echt volledig ontzorgd.

“Er is een goede synergie, maar het geeft ook ruimte voor de andere taken binnen de uitgeverij. Kortom, een tevreden partnership!” sluit Managing Director Tom Deschildre af.

En als een klant tevreden is, dan zijn wij dat ook.

inni-2.jpg

Over Inni Publishers

Inni Publishers is een kompas voor elke preventieadviseur, milieucoördinator, milieudeskundige, politiedienst en lokale overheid. Met hun nieuwste praktische toolkit InniWise bundelt het bedrijf voor de preventieadviseur of bedrijfsleider alle kennis over het thema ‘Welzijn op het werk’. 

Is dit verhaal voor jou herkenbaar en wil jij ook het redactionele werk verlichten?

Onze accountmanager Dries Hermans komt graag bij je langs. ☕️

Contacteer Dries  of bel ons op +32 (0)15 750 750