De volledige boekproductie onder één dak

"Loslaten is onze nieuwe houvast."

Neem contact op of lees verder

Content die inhoudelijk relevant is én aansluit bij het DNA van de gebruikers, dat is hetgeen waar INNI Publishers zich mee bezig wil houden. Om zich hier volledig op te kunnen richten heeft Publishing Manager, Nancy de Braekeleer, ervoor gekozen om de opmaak en redactie van vaste boeken uit te besteden aan Crius Group.

Focus op wat écht belangrijk is!

Onze expertise als uitgeverij is om up-to-date juridische en professionele informatie aan te bieden, die een brug naar de praktijk slaat. We willen onze klanten steeds efficiënter en steeds correcter laten werken. Daardoor heeft ons aanbod een sterke digitale versnelling doorgemaakt.

We vinden het ook erg belangrijk dat onze auteurs zich thuis voelen binnen onze uitgeverij. Hun begeleiding staat op de eerste plaats en we trachten echt te zorgen voor een optimale samenwerking. Hierdoor hebben we soms minder tijd voor de productie van onze boeken. Met Crius Group hebben we een partner gevonden die ons hierin op alle vlakken ondersteunt.

Eén aanspreekpunt

Eigenlijk is het heel simpel: wij leggen uiteraard de contacten met de auteurs en zoeken naar geschikte thema’s voor onze doelgroep. Eens we een manuscript ontvangen van de auteur schakelen we Crius Group in. Zij vertolken niet alleen de rol van zetter, maar nemen ook de coördinatie op zich van manuscript tot definitieve drukproef. Dit betekent dat zij het contact opnemen met de auteur voor wat betreft de onduidelijkheden in het manuscript. Verder doen ze meestal ook de taalcorrectie en kijken ze de drukproeven na. Het is een vaste coördinerend redacteur van Crius Group die de productieplanning opvolgt en communiceert met de auteur en corrector voor mij. Het feit dat zij mijn enige aanspreekpunt zijn, maakt het voor mij een stuk eenvoudiger. Een heel fijne samenwerking kan ik zeggen!


Sneller en beter

Bij het uitbesteden van het proces hebben we ook gekeken naar wat beter kon. Zo zijn we een MS Word-sjabloon voor de auteurs aan het opzetten, waarmee we hen meteen in de juiste structuur kunnen laten werken.

De meeste van onze boeken hebben een vrij homogene uitstraling. Het was dan ook een logische stap om gebruik te gaan maken van grafische templates. Hierdoor kunnen we het opmaakproces beter en slimmer uitvoeren. Dit is iets waar onze auteurs zelf ook vragende partij waren.


Ontzorging in de volle breedte

Door zowel ons zetwerk als de coördinatie van manuscript tot definitieve proef bij dezelfde partner neer te leggen, worden we echt volledig ontzorgd. Er is een goede synergie, maar het geeft ook ruimte voor de andere taken binnen de uitgeverij. Kortom, een tevreden partnership!


De auteur

Nancy De Braekeleer

Publishing Manager bij INNI Publishers

Over INNI Publishers

INNI is een baken en kompas voor de preventieadviseur, milieucoördinator, milieudeskundige, politiedienst en lokale overheid. Hun nieuwe initiatief INNIwise is een treffend voorbeeld van het sterke digitale aanbod van INNI. Deze praktische online toolkit bundelt voor de preventieadviseur of bedrijfsleider alle kennis over het thema ‘Welzijn op het werk’. Met dit platform onderscheiden ze zich door een mix van expertkennis en dialoog aan te bieden. Het is bovendien een community waarop abonnees hun vragen rechtstreeks aan de auteur van de informatie kunnen stellen. Zo leert de abonnee steeds van andere organisaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw uitgeverij?

Wij komen graag bij je langs voor een gesprek.

Laten we praten!