Ons team spreekt boekdelen

Dat wij graag wat dynamiek in ons druk kantoorleven brengen, merkte je wellicht al aan onze social media kanalen zoals Facebook en LinkedIn. Wij staan dan ook bekend als een hardwerkende, gezellige bende die houdt van een potje humor en waar respect en welzijn op één staan.

Dat uit zich ook in onze professionele relaties. We zien onze klanten net als onze collega's, als toffe partners waarmee we samen prachtige creaties maken.

Zin om onze gedreven redacteurs, designers en software engineers te leren kennen? Spring dan eens binnen in ons modern kantoor of doe de virtuele kantoortour.

Doe de virtuele kantoortour

over-ons-hoofding.jpg

De Crius Group verhaallijn

Van een achterkamertje in Baal tot een volledig uitgerust kantoor in Hulshout en een redactie in Amsterdam. We zijn bij Crius Group enorm gegroeid de afgelopen 30 jaar en daar zijn we trots op. Opgeven staat dan ook niet in ons woordenboek. 😉

Meer dan een werkplek

One big family

Jos Willems en zijn vrouw Linda richtten Crius Group 30 jaar geleden op in bijberoep. Zij maakten er met enkele trouwe medewerkers en hun zonen Jurgen en Jordy een echte family business van.

Want of je nu aanverwant bent of niet, bij Crius Group zijn we one big family. We beschouwen elkaar dan ook als het kloppend hart van ons bedrijf. Als de binding die een goed boek samenhoudt.

Ontdek alles over werken bij Crius Group

Crius Group , dat is werken in een familiale sfeer én plezier hebben. Voor mij dé ingrediënten van een succesvolle werkplaats. Het is een plek waar je de kansen krijgt om je professionele kwaliteiten te ontplooien. Zelfs na 23 jaar, ervaar ik elke dag nog altijd als een dag om bij te leren.
elkerubens.jpg

Elke Rubens

Desktop Publisher

Maak kennis met...

... onze redacteuren

... onze desktop publishers

... onze techneuten

Voor wat hoort wat

In 2019 begonnen we aan een nieuw hoofdstuk en kreeg ons kantoor een grote make-over. Zoals altijd stond ook daar het team centraal. We installeerden een pool- en kickertafel en bouwden zelfs een fitnessruimte! Want wie hard werkt, heeft ook nood aan deugddoende ontspanning. Ook onze maandelijkse teamlunch en de vele teambuildings houden ons perfect op elkaar ingespeeld.

over-ons-galerij-3.jpg
over-ons-galerij-2.jpg
over-ons-galerij-6.jpg
over-ons-galerij-5.jpg
over-ons-galerij-7.jpg
over-ons-galerij-1.jpg
over-ons-galerij-4.jpg
over-ons-galerij-8.jpg
over-ons-galerij-9.jpg

Wij hebben nog plaats in ons team

Zit je na het lezen van al die leuke beloftes op het puntje van je stoel? Bezit jij een talent dat je 100% wil benutten en aanscherpen in de uitgeefsector? Wil jij daarnaast ook nog eens persoonlijk ontwikkelen? Dan willen we je heel graag leren kennen.
Voeg de daad bij het woord en bekijk onze vacatures of solliciteer spontaan! Overtuig ons dat er Crius Group in je bloed stroomt.

Solliciteer nu

evi-claes.png
Crius Group

Verbeter de productie- en redactieactiviteiten van jouw uitgeverij

Volg ons via onze sociale media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt onze halfjaarlijkse nieuwsupdate in je mailbox. Daarmee houden we je onder andere op de hoogte van de events die we organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsupdates

Crius Group © 2024
Vaartstraat 66, B-2235 Hulshout
Algemene voorwaarden
Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow