Werken bij Crius Group

Bij ons is het vaak keihard werken en regelmatig ontspannen. Gelukkig maar, want wij geloven dat werknemers alleen een constante kwaliteitsvolle oplevering realiseren als ze zich ook goed voelen op hun werkplek. Respect en welzijn gaan daarbij hand in hand.

Ontdek al onze vacatures

anja1-1000px.jpg

Werken bij Crius Group

Keihard werken en deadlines halen 🎯

Werken bij Crius Group, dat is vaak hard werken en strakke deadlines halen. Onze klanten verwachten veel van ons en terecht. Met ons team rekenen ze op een poule van medewerkers die ervaren zijn in vele facetten van de uitgeefsector. Van redactiemedewerkers, tot developers, designers en zo veel meer.

Ontspannen met toffe collega’s 🤗

Onze no-nonsense bedrijfscultuur en het feit dat het management en de Crius Group medewerkers op één lijn zitten, maken de sfeer in ons kantoor ongedwongen gezellig. Bovendien zijn we ‘all about balance’. Waar de druk hoog is, moeten ook de ontspanningsmomenten rijkelijk vloeien. Onze pool- en kickertafel en fitnessruimte zijn vrij te gebruiken. Zin in een kickermatch of een wedstrijdje petanque? Daag onze Jens dan maar eens uit.

Jezelf ontplooien 🧘

Omdat we persoonlijke ontwikkeling enorm belangrijk vinden, houden we ook vast aan wekelijkse teamactiviteiten en gezamenlijke sportmomenten. Want als jij zowel geestelijk als lichamelijk goed in je vel zit, presteer je ook beter!

Sounds too good to be true? 🎵

We zijn van ons woord. Je komt terecht in een hardwerkende, gezellige familie!

Crius Group heeft het concept werkomgeving totaal veranderd voor mij. Ik zit niet op een kantoor, maar in een creatieve hub waar ik kan samenwerken met vrienden en klanten echt kan verder helpen.
jensgilis.jpg

Jens Gilis

Desktop Publisher

We love ons kantoor!

Benieuwd hoe gezellig vertoeven het is bij de Crius Group collega’s? We geven je graag een virtual tour in ons prachtige kantoor.

Snuister gezellig rond en waan jezelf een echte Crius Group medewerker.

Zin om bij ons te komen werken?

Bekijk onze vacatures

crius-group.png

Vers van de pers weetjes

Nieuws over Crius Group

Met meer dan 60 medewerkers valt er altijd wel wat nieuws te rapen. De laatste weetjes over ons bedrijf lees je hier!

Wij hebben nog plaats in ons team

Zit je na het lezen van al die leuke beloftes op het puntje van je stoel? Bezit jij een talent dat je 100% wil benutten en aanscherpen in de uitgeefsector? Wil jij daarnaast ook nog eens persoonlijk ontwikkelen? Dan willen we je heel graag leren kennen.
Voeg de daad bij het woord en bekijk onze vacatures of solliciteer spontaan! Overtuig ons dat er Crius Group in je bloed stroomt.

Solliciteer nu

evi-claes.png
Crius Group

Verbeter de productie- en redactieactiviteiten van jouw uitgeverij

Volg ons via onze sociale media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt onze halfjaarlijkse nieuwsupdate in je mailbox. Daarmee houden we je onder andere op de hoogte van de events die we organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsupdates

Crius Group © 2024
Vaartstraat 66, B-2235 Hulshout
Algemene voorwaarden
Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow