Krijg hulp en advies waar en wanneer je wilt

Neem contact op     of lees verder

De voordelen van redactionele ondersteuning door Crius Group:

  • Hulp op piekmomenten
  • Meer content en boeken verwerken in dezelfde tijd
  • Ondersteuning en advies bij redactionele automatisering

Je uitdagingen? Piekmomenten opvangen én een voorsprong nemen met digitalisering

In de uitgeefwereld zijn strakke deadlines schering en inslag. Dan is het al­le hens aan dek om bergen werk te verzetten op korte termijn. Wat doe je als een van je redacteuren uitvalt tijdens zo’n piekmoment? Bijvoorbeeld door ziekte of zwangerschap. En wat als je redacteur kiest voor een andere uitdaging, terwijl het werk zich opstapelt? Relax! Dankzij Crius Group krijg je snel hulp van ervaren redacteurs.

Ook om greep te krijgen op de digitalisering van je redactie is de hulp van experts meer dan welkom. Lezers willen je publicaties zowel op papier, als e-book en vaak ook in andere digitale formaten. Die digitalisering vraagt andere competenties van je medewerkers. Crius Group geeft je de nodige steun en biedt je expertise tijdens die digitale transformatie.

Krijg de ondersteuning die je nodig hebt

Via Crius Group krijg je toegang tot een pool met ervaren redactiemedewerkers – voor tekst, foto, audio én video. Die experts werden stuk voor stuk gescreend door een ervaren rot in het uitgeversvak. Je doet een beroep op hun expertise waar en wanneer je dat wenst. Detachering in je uitgeverij is dus perfect mogelijk.

Met de redactionele ondersteuning van Crius Group krijg je veel meer dan zomaar extra werkkracht. Onze consultants kijken met een kritische blik naar je productieprocessen en geven je suggesties waardoor je efficiënter publiceert. Met een paar eenvoudige, relatief kleine ingrepen zet je vaak al een grote stap vooruit.

Je bent in goed gezelschap

Heb je een ervaren professional nodig om je redactie te ondersteunen?

Bel +32 15 750 750 of laat je gegevens achter. Dan komen wij met plezier bij je langs.

Neem contact op