Ervaring troef bij de opmaak van educatieve boeken

“Crius Group heeft een groot educatief team met echte experts en is daarom ontzettend flexibel.”

👉 Teamlead productie, Zen van Aggelpoel, Plantyn

plantyn-hoofding.jpg

Het belang van een betrouwbare zetter als Crius Group

Bij het maken van educatieve boeken zijn heel wat partijen betrokken: auteurs, tekenaars, redacteuren, etc. En dat weten ze bij Plantyn maar al te goed. “Alle partijen moeten het nodige doen voordat het boek kan worden opgemaakt. Tel hierbij op dat boeken altijd op tijd bij de scholen moeten zijn en je snapt dat een betrouwbare zetter ontzettend belangrijk is”, vertelt Zen van Aggelpoel, hoofd productie bij Plantyn. Wij nemen het graag voor onze rekening.

plantyn-1.jpg

Waar andere partijen vaak de bal misslaan? Op tijd opleveren.

Flexibiliteit is een belangrijke waarde voor Plantyn. Gelukkig is ons team zo flexibel als een blad papier. “Ik zie in de praktijk regelmatig dat bronmaterialen maar net op tijd en soms te laat worden opgeleverd. De zetter moet dan vaak een tandje bijsteken om de bestanden tijdig bij de drukker te krijgen. Crius Group heeft een groot educatief team met echte experts en is daarom ontzettend flexibel. Dat is een fijne gedachte”, zegt Zen.

Meedenken, communiceren en kwaliteit opleveren

Flexibiliteit is niet het enige dat telt voor Zen. “Zeker in drukke tijden is het fijn om te werken met één aanspreekpunt die tot in de puntjes op de hoogte is van alles wat er speelt.”

Wanneer er problemen zijn met aangeleverde beelden of als teksten niet op tijd binnenkomen, signaleren we dat meteen aan Plantyn. Uiteraard proberen we altijd mee te denken en oplossingen aan te dragen. “Dat is fijn als je veel aan je hoofd hebt,” bevestigt Zen.

En dan is er natuurlijk ook nog het stukje kwaliteit. Elke lesmethode is anders en vormgeving is altijd heel erg belangrijk. Je moet elkaar dan goed begrijpen. Goed overleggen wat je van elkaar verwacht voor je begint is dan geen overbodige luxe! En het voorkomt vervelende verrassingen achteraf.

Kortom, Crius Group en Plantyn gaan al geruime tijd terug. Samen hebben we al veel methodes gemaakt, zoals: Taalbende, BUZZ, New Contact, enzovoort. Dat zal in de toekomst niet snel veranderen. 🙌

Over Plantyn

Plantyn is al meer dan 70 jaar een van de belangrijkste educatieve uitgevers in België. Ze maken en verdelen leermiddelen voor alle vormen van (regulier) onderwijs en bieden de onderwijswereld digitale oplossingen voor schooladministratie en educatieve software. Plantyn is een onderdeel van Infinitas Learning, een Europese speler die het onderwijsveld in Nederland, Zweden en België voorziet van educatief lesmateriaal, met een sterke digitale focus.

Is dit verhaal voor jou herkenbaar en wil jij ook efficiënter boeken opmaken?

Onze Sales Director Marcel Van Denken komt graag bij je langs. ☕️

Contacteer Marcel of bel ons op +32 (0)15 750 750

Crius Group

Verbeter de productie- en redactieactiviteiten van jouw uitgeverij

Volg ons via onze sociale media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt onze halfjaarlijkse nieuwsupdate in je mailbox. Daarmee houden we je onder andere op de hoogte van de events die we organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsupdates

Crius Group © 2024
Vaartstraat 66, B-2235 Hulshout
Algemene voorwaarden
Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow