Let’s compensate!

A story about trees …

Samen met uitgeverijen tijdschriften en boeken maken, dat doen we ontzettend graag. Verhalen moeten verteld worden, al is hier ook enorm veel papier voor nodig. En daarom wil Crius Group samen met de uitgeefsector iets terugdoen.

Hoe kan ik bijdragen?

visual-bos-notext.jpg

Samen voor een groenere uitgeefsector!

De klimaatcrisis grijpt om zich heen. Crius Group maakt daarom werk van haar duurzaamheid en we hopen dat jullie en de hele uitgeefsector meedoen. Allemaal samen kunnen we een grote impact maken om de klimaatcrisis te bestrijden.

Je denkt nu misschien: ‘maar wij gebruiken al FSC-gecertificeerd papier’. Super! Maar het mag ook iets meer zijn. Als een soort (uitgeef)front slaan we letterlijk de handen in elkaar en gaan we samen een nieuw verhaal vertellen … over bomen!

Bomen dragen niet alleen bij aan een gezonde leefomgeving. Bos en bomen spelen een cruciale rol in ons ecosysteem en zorgen mee voor een betere samenleving. Om hier blijvend van te kunnen genieten, zijn dan ook grotere inspanningen nodig.

Dus … tijd voor actie

Een echt engagement voor het klimaat, dat willen we aangaan, samen met BOS+. Deze organisatie zet zich ontzettend hard in voor bosbeheer en gaat ons begeleiden bij de realisatie van ons eigen bedrijfsbos – of liever ‘uitgeefbos’! 😉

Dit bos is een compensatie voor onze gezamenlijke activiteiten. Tegen eind september willen we voldoende geld inzamelen om 1 ha bos aan te planten.
jurgen-quote.jpg

Jurgen Willems, Managing Director Crius Group

Doneer nu!

Help ons om zoveel mogelijk geld inzamelen om nieuwe bomen aan te planten. Je kan onze actie voor een duurzamere uitgeefsector op verschillende manieren steunen👇

 • Vrijwillige bijdrage

  Wil je als uitgeverij een vrijwillige bijdrage doen? Dat klinkt als muziek in onze oren! Alle beetjes helpen, hoe klein of groot ze ook zijn.

  Stort je bijdrage via BE51 7360 3036 0862 met de vermelding:
  ‘Let’s compensate + naam bedrijf/voornaam+familienaam’
 • Kaartjes voor Crius Update Live!

  Ook dit jaar organiseren we weer een inspirerende editie van Crius Update Live! Jullie zijn er inmiddels aan gewend dat dit congres voor en door uitgevers voor iedereen vrij toegankelijk is en dat blijft in principe ook zo. Maar waarom je aanwezigheid niet koppelen aan dit goede doel? Daarom kan je vanaf nu ook een toegangskaartje kopen aan € 25 (meer mag ook 😉) per kaartje.

  Stort je bijdrage via BE51 7360 3036 0862 met de vermelding:
  ‘Let’s compensate + CUL + naam bedrijf/voornaam+familienaam’


  Op donderdag 29 september of dinsdag 4 oktober zien we je dan graag in het Philips Stadion in Eindhoven.
  In juni kunnen we pas de exacte datum communiceren, aangezien we hiervoor afhankelijk zijn van het speelschema van PSV.
 • Mee met jouw collega's naar de boomplantdag

  We zouden Crius Group niet zijn als we niet nog iets extra’s in petto hadden.
  Doneer je € 1.500 of meer
  , dan nodigen we jouw bedrijf met maximaal 10 medewerkers uit op de ‘boomplantdag’ van ons uitgeefbos (datum nader te bepalen). Samen met ons en onze medewerkers steken we de handen uit de mouwen voor het klimaat en maken we er een gezellige dag van.

  Stort je bijdrage via BE51 7360 3036 0862 met de vermelding:
  ‘Let’s compensate + boomplantdag + naam bedrijf’
acties-galerij-2.jpg
acties-galerij-7.jpg
acties-galerij-4.jpg
acties-galerij-5.jpg
acties-galerij-3.jpg
acties-galerij-6.jpg
acties-galerij-1.jpg
acties-galerij-8.jpg

En wat doen we zelf?

Crius Group neemt alvast het goede voorbeeld en stortte al € 2.500 aan BOS+. Maar daar blijft het niet bij.

Ook onze medewerkers dragen hun steentje bij. Zij organiseerden al verschillende acties om geld in te zamelen: cakejes en plantjes verkopen, een petanquetornooi en zelfs een heuse carwash leverden al heel wat centjes op. 

Volg ons dus zeker op Facebook of LinkedIn en blijf op de hoogte van al onze acties.

Heb je zelf nog ideeën?

Vind je dit een leuk initiatief en wil jij en/of je bedrijf mee de schouders zetten onder deze actie? Laat het ons dan weten! Samen bereiken we meer!

Ik doe mee!

words-may-inspire-contact.jpg
Crius Group

Verbeter de productie- en redactieactiviteiten van jouw uitgeverij

Volg ons via onze sociale media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt onze halfjaarlijkse nieuwsupdate in je mailbox. Daarmee houden we je onder andere op de hoogte van de events die we organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsupdates

Crius Group © 2023
Vaartstraat 66, B-2235 Hulshout
Algemene voorwaarden
Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow