Al 20 jaar met de glimlach!

Els Caes trad 20 jaar geleden, bij het toen nog relatief kleine Style, in dienst. Ze vervoegde het hechte team van medewerkers en zet zich intussen dus al 2 decennia voor de volle 100% in voor het bedrijf.

Enorm geliefd

Oprichter Jos Willems kende Els van bij Wolters Kluwer, waar hij veel voor werkte. Hij vernam dat Els graag dichter bij huis wilde komen werken en zo geschiedde. Els solliciteerde, al hoefde Jos niet lang na te denken vooraleer haar aan te werven.

Els deed in het begin vooral correctiewerk en kwaliteitscontroles. Na een aantal jaren werd haar gevraagd om Linda, de vrouw van Jos, te helpen met de facturatie. Dit heeft ze zich allemaal on the job eigen gemaakt. De combinatie met haar andere werk werd na een tijdje onhoudbaar, waardoor de focus volledig naar facturatie ging.

Als we het de collega’s vragen, is Els iemand die enorm geliefd is bij iedereen. Dat was zo vanaf dag één en is nu nog steeds zo. Dat heeft zeker te maken met haar positieve ingesteldheid. Je kan Els namelijk altijd vragen om hulp en ze staat met de glimlach klaar om bij te springen waar dat nodig is. Zelfs tijdens moeilijke en drukke periodes, blijft ze toch met een lach doorwerken.

Een geweldige collega en vrouw, die we hiermee graag in de bloemetjes zetten! Op naar het volgende jubileum! 🥳

els-20jaardienst-1px.jpg
Al sinds we 17 jaar geleden naar Hulshout verhuisden, delen Els en ik een bureau. We vullen mekaar perfect aan waardoor we altijd al goed hebben kunnen samenwerken. Niets is haar ooit teveel gevraagd. Ze is echt een superfijne collega!
linda-everaerts.jpg

Linda Everaerts

Administratief bediende bij Crius Group

Els is een heel toffe collega waarbij je altijd terecht kan voor een goede babbel. Als haar werk het toelaat, staat ze ook altijd klaar om andere collega’s uit de nood te helpen. Echt iemand waar je op kan leunen.
marijke-wielockx.jpg

Marijke Wielockx

Data Operator bij Crius Group

Crius Group

Verbeter de productie- en redactieactiviteiten van jouw uitgeverij

Volg ons via onze sociale media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt onze halfjaarlijkse nieuwsupdate in je mailbox. Daarmee houden we je onder andere op de hoogte van de events die we organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsupdates

Crius Group © 2024
Vaartstraat 66, B-2235 Hulshout
Algemene voorwaarden
Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow