Crius goes healthy

Misschien heb je het hier een daar al wel gemerkt op een van onze social media kanalen. Onder de hashtag ‘criusgoeshealthy’ posten we regelmatig berichten over hoe Crius Group een gezonde werkomgeving wil creëren voor haar medewerkers. En daar vertellen we je hier graag wat meer over!

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Het is een vaak gehoord spreekwoord, maar dat maakt het niet minder waar. Onze medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van onze organisatie. Het is dan ook niet meer dan logisch dat we investeren in hun fysieke en mentale gezondheid. Het levert bovendien alleen maar voordelen op: minder arbeidsongeschiktheid, een optimale productiviteit, maar vooral medewerkers die dagelijks met plezier naar het werk komen!

Leasefietsen

Zo kunnen alle medewerkers sinds kort een leasefiets verkrijgen. Maar liefst 18 medewerkers hebben dit tot nu toe al gedaan. Van een gewone fiets tot een elektrische fiets of speedbike, het kan allemaal! Niet alleen goed voor de conditie, maar ook nog eens voor het milieu. 🚲 16.499,35 km 🚲 fietsten onze collega's sinds april al bij elkaar. Mede dankzij leuke acties zoals die van ‘Bike To Work’ motiveren we onze medewerkers om zoveel mogelijk met de fiets naar Hulshout te komen.

criusgoeshealthy-leasefietsen.jpg
criusgoeshealthy-dopper.jpg

Water, fruit en fitness

Maar dat is niet alles! Elke week krijgen onze medewerkers vers fruit voorgeschoteld, gezonde tussendoortjes dus! Om het drinken van water 💧 te stimuleren, kreeg iedereen ook een eigen drinkfles op naam in een leuk kleurtje! En las je al dat we ook een fitnesszaal hebben in ons vernieuwde kantoorgebouw? We houden hier tijdens de middag korte trainingssessies voor de medewerkers die geïnteresseerd zijn. We hebben hierbij ook aandacht voor rugklachten, want die zijn er jammer genoeg maar al te vaak als je een hele dag achter een bureau zit.

Crius Group Running Team

Sinds kort hebben we ook ons eigen ‘Crius Group Running Team’ 👟. Niet alleen voor de geoefende loper, want iedereen kan aansluiten. Zij die willen, gaan elke maandag lopen en de bedoeling is om af en toe eens een loopwedstrijd mee te doen. Zo hebben ze onlangs meegedaan aan Heist Loopt. Een halve marathonloper en aflossingsteams in 5 en 10 km, ze hebben het samen tot een goed einde gebracht. En dat was niet evident bij 33 °C!

criusgoeshealthy-runningteam.jpg

Kortom, veel leuke initiatieven en het draagt ook nog eens bij tot een leuke, hechte sfeer!

Crius Group

Verbeter de productie- en redactieactiviteiten van jouw uitgeverij

Volg ons via onze sociale media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt onze halfjaarlijkse nieuwsupdate in je mailbox. Daarmee houden we je onder andere op de hoogte van de events die we organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsupdates

Crius Group © 2024
Vaartstraat 66, B-2235 Hulshout
Algemene voorwaarden
Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow