Het 2000e boek voor Intersentia

2000! Dat is het aantal boeken dat Crius Group al voor Intersentia gezet heeft! Een goede samenwerking die maar liefst 20 jaar lang standhoudt. 

Wauw, wat een mijlpijl!

2000! Dat is het aantal boeken dat Crius Group al voor Intersentia gezet heeft. Daarbovenop komen nog vele jaargangen van een tiental tijdschriften en ook het Rechtskundig Weekblad. Zo komen we aan een duizelingwekkend aantal producties die we voor Intersentia verzorgd hebben, van kopij tot drukklaar bestand.

Intersentia is een absolute referentie in het juridische en fiscale deelgebied. Samen met Larcier, Bruylant en Indicator vormen zij sinds kort één bedrijf en zijn ze een kennispartner die academici, juridische, fiscale en boekhoudkundige professionals, alsook bedrijfsleiders en zelfstandigen, ondersteunt in hun dagelijkse praktijk.

Isabelle Van Dongen, eindredacteur bij Intersentia zegt het volgende over de samenwerking met Crius Group: "Bij Intersentia zijn we al die jaren altijd heel tevreden geweest over de samenwerking met Crius Group, die intussen al meer dan 20 jaar loopt. Waar ligt nu het geheim van deze samenwerking? In het persoonlijk contact met de medewerkers, het snelle en accurate werk dat ze verrichten – je kunt erop rekenen dat alles volgens plan verloopt – en een eerlijke en grondige benadering van elk probleem of vraag om uitleg of om iets extra uit te voeren of op te leveren (een register, een PowerPoint, een losse katern met tabellen…), noem maar op."

Iedereen van Crius Group waarmee we contact hebben, heeft de nodige ervaring en expertise om alles tot een goed einde te brengen. Crius Group is werkelijk een partner met wie het fijn samenwerken is!
Isabelle Van Dongen

Eindredacteur bij Intersentia

Meer nieuws