Hybride werken = het nieuwe normaal

“Words may inspire, but only action creates change”

Gevleugelde woorden van auteur Simon Sinek, maar ze zijn meer dan ooit prangend. Dat hebben de afgelopen twee jaar ons nog maar eens duidelijk gemaakt. De coronapandemie heeft ons laten inzien dat dingen snel kunnen veranderen. Dit heeft ons aan het denken gezet en ervoor gezorgd dat onze focus dit jaar wat is veranderd.

Nu we allemaal weer uit onze grotten gekomen zijn, kunnen we weer volop terug bij elkaar komen en soms zelfs elkaar weer leren kennen. Want ja … ook bij Crius Group werken intussen een heel aantal nieuwe mensen, waarvan velen hun collega’s nog nooit gezien hadden. Het werken op afstand heeft ervoor gezorgd dat de binding met het bedrijf en tussen de medewerkers onderling wat verloren is geraakt. En dat is moeilijk! Zeker ook omdat we veel van iedereen hebben gevraagd. Dus … daar moeten we iets mee.

words-may-inspire-1.jpg

2022 staat voor ons volledig in het teken van onze medewerkers. Ze hebben al getoond hoe veerkrachtig ze zijn in moeilijke tijden. Investeren in hun welzijn is dan ook belangrijker dan ooit. Bovendien blijven we hard groeien en willen we ook positief op de radar staan voor nieuwe potentiële werknemers.

Maar hoe begin je daar nu aan? Hoe zorg je voor een hybride organisatie waarin iedereen happy is? Wij besloten om ons hierin te laten begeleiden en stapten in het traject van ‘Baanbrekende Werkgever ‘23’. Dit draait allemaal rond het centraal zetten van de mensen binnen het beleid rond hybride werken en mobiliteit.

Het wordt een spannend leertraject waarin we ondergedompeld worden in workshops en begeleid worden door HR-professionals. Dit moet ervoor zorgen dat we ook in de toekomst een aantrekkelijke en mensgerichte werkgever zijn. Kortom, we streven naar medewerkers die bij ons willen werken en niet moeten werken.

Related video's

De uitdaging van hybride werken

Het belang van work-life balance

Crius Group

Verbeter de productie- en redactieactiviteiten van jouw uitgeverij

Volg ons via onze sociale media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt onze halfjaarlijkse nieuwsupdate in je mailbox. Daarmee houden we je onder andere op de hoogte van de events die we organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsupdates

Crius Group © 2024
Vaartstraat 66, B-2235 Hulshout
Algemene voorwaarden
Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow