Reconnect met de Fitcoin-actie van de Crius Group ambassadeurs

Thuiswerken is voor velen de norm geworden, maar dat heeft ook zo zijn keerzijde. Dat merkten we hier bij Crius Group ook. Het groepsgevoel en de verbinding met het bedrijf had hier toch wel onder te lijden. Dus het was tijd voor actie!

Crius ambassadeurs

We bombardeerden negen van onze collega’s tot ‘ambassadeurs’. In deze rol staan zij in voor de waarden van ons bedrijf en dragen ze in de eerste plaats het welzijn van de collega's hoog in het vaandel.

Met hun eerste actie bliezen ze een nogal populaire activiteit nieuw leven in! In het kader van de Warmste Week hebben we al een aantal keer gesport om geld in te zamelen voor een goed doel.🎗Elke keer zagen we dat het hele bedrijf zich als één man achter die actie schaart. En: "Why mess with succes?!" De ambassadeurs pasten de Warmste Week-actie daarom wat aan en de Fitcoin-actie was geboren!

Het uitgangspunt bleef hetzelfde: elke gelopen, gewandelde, gefietste kilometer 🏃 en ieder gesport uur brengt wat op. En tussendoor zorgen de challenges, sprints, tips & tricks ... voor extra animo.

fitcoin-thumbnailjpg.jpg

Het goede doel... wijzelf!

De belangrijkste aanpassing? We hebben onszelf het goede doel gemaakt! Iedereen heeft ooit al wel eens gedacht (of zelfs uitgesproken): "Ik wil anders dat goede doel wel eens zijn hoor!" En waarom ook niet? We konden allemaal wel een hart onder de riem en wat extra motivatie gebruiken! Dus elke cent die we inzamelen gaat helemaal naar... onszelf. Met het ingezamelde geld gaan we, wanneer het weer helemaal kan, een grootse activiteit doen met het hele bedrijf. Dus hoe meer we bewegen, hoe grootser de activiteit! En als dat geen motivatie is, dan is het geld afsnoepen van Jurgen en Jordy dat misschien wel! 😉

En dat het goed loopt, is een understatement. Twee weken na de start van de actie staat de teller al op € 1.207! 🤑

Wil je onze ambassadeurs graag ontmoeten? 

We stellen ze graag even aan je voor.

Crius Group

Verbeter de productie- en redactieactiviteiten van jouw uitgeverij

Volg ons via onze sociale media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt onze halfjaarlijkse nieuwsupdate in je mailbox. Daarmee houden we je onder andere op de hoogte van de events die we organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsupdates

Crius Group © 2024
Vaartstraat 66, B-2235 Hulshout
Algemene voorwaarden
Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow