#Throwback: Kerst op zijn Crius’

Kerstmis… het lijkt alweer ver weg, maar we denken er graag nog even aan terug. Lekker (en veel) eten, cadeautjes, Ugly Christmas sweaters, kerstliedjes… het was er allemaal op ons jaarlijks kerstfeestje en het was TOP!

Mooie opbrengst voor de Warmste Week

Voor het tweede jaar op rij zamelden we in aanloop naar het kerstfeest weer geld in voor de Warmste Week 🔥. We kozen voor een goed doel dat in het verlengde ligt van onze sector. Dit jaar was dat Wablieft, het centrum voor duidelijke taal. Velen kennen hen misschien van de ‘Wablieft’-krant, maar ze doen nog zoveel meer. In de maand december gingen onze medewerkers massaal aan het sporten om zoveel mogelijk kilometers te registreren en uren te sporten. Samen met de opbrengst van onze quiz tijdens het kerstfeest, slaagden we er zo in om maar liefst € 2.100 in te zamelen. Mooi toch!

Proficiat aan de winnaars van ons kickertornooi

Tim Jacobs en Stefan De Laet zijn de winnaars geworden van ons kickertornooi ⚽️. De bloedstollend spannende finale werd gespeeld tijdens het kerstfeest en zorgde voor veel ‘oeh-aah-waah’-momenten! Ze namen het op tegen Nick Nagels en Jonas Renders, maar zij moesten uiteindelijk toch het onderspit delven voor kickerkampioenen Tim en Stefan.

Zij werden uiteraard beloond met hun eigen ‘Crius kicker’-beker 🏆, maar het was hen vooral om de eer te doen.

2019-kerst-02.jpg
2019-kerst-01.jpg
2019-kerst-03.jpg
202003-kerst-04.jpg
202003-kicker-kerst.jpg
202003-crius-kerst.png

Crius Group

Verbeter de productie- en redactieactiviteiten van jouw uitgeverij

Volg ons via onze sociale media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt onze halfjaarlijkse nieuwsupdate in je mailbox. Daarmee houden we je onder andere op de hoogte van de events die we organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsupdates

Crius Group © 2024
Vaartstraat 66, B-2235 Hulshout
Algemene voorwaarden
Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow