TOPmadam Myriam viert 20 jaar dienst bij Crius Group

Maar liefst twintig jaar in dienst is ze, onze Myriam Aertgeerts. Ze is een van de eerste DTP’ers die destijds bij Crius Group (toen nog Style) in dienst kwam. En nog steeds komt ze met veel plezier en toewijding werken. Dat mag dus in de bloemetjes gezet worden!

Vliegende start

Myriam heeft Crius Group zien uitgroeien van een klein bedrijfje tot de kmo die het nu is. Ze nam een vliegende start op 11 juni 2001, toen we nog gevestigd waren in het kantoor in Baal.

“Het was toch wel spannend die eerste werkdag, maar ik had er een goed gevoel bij. En dat buikgevoel was juist! Ik voelde mij hier meteen thuis. Het team was nog heel klein met Jos, Linda, Jurgen en een achttal collega’s, maar de klik was er meteen. Een leuke bende en een familiale sfeer met af en toe een BBQ voor het weekend begon.”, aldus Myriam.

myriam-20jaar.jpg

Verschillende ontwikkelingen meegemaakt

In 2005 verhuisde Myriam mee naar het huidige pand in Hulshout. Style werd omgedoopt tot Crius Group en de nieuwe collega’s bleven toestromen. Als een van de eerste desktop publishers heeft ze verschillende ontwikkelingen uit de eerste hand meegemaakt. Zo moest ze op een gegeven moment ook haar beste Engels bovenhalen toen we in zee gingen met Genesis Textware in India.

“In 2018 onderging het kantoor in Hulshout een grondige renovatie en dat kwam als een echte beloning voor mij. Zo’n inspirerende omgeving maakt het werk toch heel wat aangenamer. De sfeer is top: samen eten in onze bistro, sporten in onze fitness of even kletsen onder ‘onze boom’, het kan allemaal. Het is echt ongelofelijk hoe ‘mijn’ bedrijf zo gegroeid is en dat ik daar deel van heb mogen uitmaken. Ik ben na twintig jaar dus nog altijd blij dat ik die vacature heb zien hangen in het interimkantoor!”, zegt een enthousiaste Myriam.

Ze heeft ons toegefluisterd dat ze graag nog even blijft en daar zijn wij heel blij om! Dat vinden trouwens ook haar collega’s, bij wie ze erg geliefd blijkt te zijn. 🤩

Myriam is echt een collega waar je op kan rekenen. Niet alleen voor mij, maar ook voor haar collega’s springt ze altijd in de bres. Ze kan elk type publicatie aan en is heel breed inzetbaar, echt niets is haar te veel. Een topcollega met een topmentaliteit die topkwaliteit levert, in één woord: een topmadam!
jordy-quote.jpg

Jordy Willems

Manager Typesetting en Editorial Services Crius Group

#bestemployee mag gerust #bestteamplayer worden wat Myriam betreft! Ze staat altijd klaar om te helpen of samen een oplossing te vinden. Kalm en gefocust als het werk dat nodig heeft, met tussendoor een aangename babbel en een vrolijke lach. Iemand als Myriam zou iedereen in zijn team moeten hebben! Vooral als je van taart houdt. 😉
Ine_Maquoi.png

Ine Maquoi

Desktop publisher Crius Group

Crius Group

Verbeter de productie- en redactieactiviteiten van jouw uitgeverij

Volg ons via onze sociale media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt onze halfjaarlijkse nieuwsupdate in je mailbox. Daarmee houden we je onder andere op de hoogte van de events die we organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsupdates

Crius Group © 2024
Vaartstraat 66, B-2235 Hulshout
Algemene voorwaarden
Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow