We gaan iets nieuws doen!

Hoe dan? We denken in de sector een aantal belangrijke trends te zien. Uitgevers maken steeds meer gebruik van flexibele arbeidskrachten en content moet in meerdere vormen worden gepubliceerd. Het wordt voor uitgevers steeds moeilijker om tijdig de juiste mensen te vinden die ook nog eens over de juiste kennis beschikken. Hier willen wij op inspelen.

Worden we dan gewoon een uitzendbureau voor uitgevers?

Zeker niet. We gaan dit doen op een manier zoals je van Crius Group gewend bent. Belangrijke pijlers hierbij zijn: kennis, continuïteit en kwaliteit.

Is het dan iets nieuws, of toch niet helemaal...? Iedereen die Crius Group een beetje kent, weet dat we uitgevers graag ondersteunen met het optimaliseren van hun productieproces. Klinkt ingewikkeld? Welnee! We helpen gewoon graag bij het produceren van boeken in geprinte of digitale vorm. En dit natuurlijk zo efficiënt mogelijk zonder dat het afbreuk doet aan de kwaliteit.

Dit doen we al lang door middel van prepress en softwareoplossingen die je waarschijnlijk al wel kent. Wat velen niet weten is dat we, zij het in beperkte schaal, uitgevers ook al helpen met de verwerking van content. En net hierin willen we nu wat verder gaan.

Interesse in Content Services? We gaan graag met je in gesprek over:

  • het opvangen van piekmomenten op uw redactie.
  • het opvangen van langdurige afwezigheid van medewerkers.
  • digitaliseringsvraagstukken.

Contact

Dus, werk je bij een uitgeverij en heb je behoefte aan ondersteuning bij zaken als bureauredactie, beeldredactie, projectmanagement of andersoortige dienstverlening? Ben je het eens met de trends die wij denken te zien in de markt of juist niet? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Of, ben je freelancer, ZZP-er en/of heb je behoefte aan een nieuwe uitdaging in het uitgeefvak? Ook dan ga ik graag met je in gesprek. 

Oh ja, met ik bedoel ik: Pieter Kers

Laat ik mezelf ook even voorstellen

"Ik ben midden jaren 90 begonnen in het uitgeefvak als ontwerper en productiemanager van een prominente (boeken)uitgeverij. Sindsdien heb ik voor talloze uitgeverijen boeken ontworpen, opgemaakt en geproduceerd en heb ik me bezig gehouden met project- en procesmanagement in de uitgeefbranche. Crius Group ben ik in al die jaren regelmatig tegengekomen en ik heb veel bewondering voor de innovatieve manier waarop zij opereert. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ze me benaderden voor de functie van Business Developer voor Content Services."


Terug naar overzicht