Wolters Kluwer kiest voor coördinerende redactie van Crius Group

Wolters Kluwer België heeft net voor de zomervakantie van 2021 beslist om structureel met Crius Group samen te werken voor coördinerend redactiewerk. Wij waren uiteraard erg blij dat ze hiervoor bij Crius Group kwamen aankloppen. De relatie met Wolters Kluwer is er eentje die intussen al bijna drie decennia lang standhoudt. Deze samenwerking voelde voor beide partijen dan ook heel vertrouwd.

Veel capaciteit op korte termijn

Op korte termijn zijn we erin geslaagd om veel capaciteit ter beschikking te stellen voor dit grootschalige project. Een van de redacteuren die we hiervoor aanwierven is Zita Servaes. Zij begon eind augustus aan een nieuwe carrière als redactionele coördinator bij Crius Group. Zita heeft voornamelijk ervaring in de IT-sector. Ze moest zich dus nog inwerken in haar nieuwe rol en het uitgeefvak, maar ze ging de uitdaging vol goede moed en met veel enthousiasme aan.

“Ik moet toegeven dat ik best wel wat zenuwachtig was die eerste dag, maar ik ben erg goed ontvangen bij Crius Group. "De eerste dagen waren vooral een leerproces waarbij ik de uitgeefbranche en de functie duidelijk in kaart trachtte te brengen", zo vertelt Zita. 

Tijdens haar opleiding on-the-job leerde ze wat het auteursmanagement voor dit project van Wolters Kluwer juist inhoudt en hoe ze dit het beste kan aanpakken. "Ik kwam alles te weten over hoe ik het productieproces van een publicatie zo goed mogelijk kan opvolgen, maar ook hoe ik teksten op de juiste manier moet bewerken en klaarmaken voor productie", gaat Zita verder. 

Goede organisatie skills zijn een absolute must in deze functie, want met zoveel verschillende soorten publicaties moet je echt een goed overzicht kunnen houden, zodat alles tijdig opgeleverd wordt. Zita heeft zich intussen goed verdiept in de uitgebreide processen en procedures van Wolters Kluwer.

wolterskluwer-zita.jpg
"Het was veel te verwerken op korte termijn, maar met de steun van de klant en Crius Group, vielen de puzzelstukjes uiteindelijk wel op de juiste plaats. Mijn job is heel afwisselend en ook wel complex, maar dat maakt het net erg boeiend en uitdagend. Het voelt echt fijn aan om een rol te kunnen spelen in dit groot en langdurig project.”
zitaservaes.jpg

Zita Servaes

Coördinerend redacteur 

Wij hebben nog plaats in ons team

En we zoeken nog collega’s voor dit project, zowel vaste medewerkers als freelancers. Voel jij het al kriebelen bij het lezen van Zita haar ervaringen? Kijk dan zeker eens naar onze openstaande vacatures.

Voeg de daad bij het woord! Overtuig ons dat er Crius Group in je bloed stroomt.

Solliciteer nu

Tip: vermelden wat je traktatie zou zijn op je eerste werkdag, kan in je voordeel spelen. Just saying. 😉

Crius Group

Verbeter de productie- en redactieactiviteiten van jouw uitgeverij

Volg ons via onze sociale media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt onze halfjaarlijkse nieuwsupdate in je mailbox. Daarmee houden we je onder andere op de hoogte van de events die we organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsupdates

Crius Group © 2024
Vaartstraat 66, B-2235 Hulshout
Algemene voorwaarden
Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow