Zilver voor Ilse Hermans, al is ze goud waard

19 jaar was Ilse Hermans, toen ze 25 jaar geleden in dienst kwam bij Style, de voorloper van Crius Group. Ze kwam terecht in het toen nog kleine kantoortje, of zeg maar gerust een kamertje. Onder de vleugels van Jos Willems leerde ze de kneepjes van het vak en dat bleek wel in de smaak te vallen. Na 25 jaar doet ze nog steeds met volle overgave haar job en mogen wij haar nu in de kijker zetten. 😊

Een sprong in het diepe

Het was eigenlijk puur toeval hoe Ilse destijds bij Crius Group terecht is gekomen. Als jonkie, niet wetende wat te doen, zag ze een vacature dicht in de buurt en waagde ze de sprong. Samen met oprichters Jos en Linda en collega Zita, hielpen ze uitgeverijen met het automatiseren van hun taken.

Voor Ilse begon dat met het digitaliseren en nakijken van teksten voor het Belgisch Staatsblad. “Door de jaren heen evolueerde ik mee op het (snel)tempo van het bedrijf en verdiepte ik mij verder in SGML. Dit gebruik ik tot op de dag van vandaag nog steeds bij de boeken van onder andere Wolters Kluwer. Ook de voorbereiding van de opmaak van het Rechtskundig Weekblad, behoort tot mijn vaste taken.”

Binnen Crius Group staat Ilse gekend als een harde werker, maar zeker ook als de spring-in-t-veld die altijd in is voor een feestje. Eentje om te koesteren, hopelijk ook nog voor de komende 25 jaar!

Je kan Ilse gerust een echte duizendpoot noemen. Ze werkt niet alleen snel, maar levert altijd kwalitatief werk op. Niets is teveel gevraagd voor Ilse, ze geeft altijd weer dat extraatje en is enorm flexibel in haar werktijd. Met andere woorden: een collega waar je echt op kan bouwen.
jordy-quote.jpg

Jordy Willems

Manager typesetting Crius Group

Ilse is echt een super toffe madam, waar je steeds op kan terugvallen. Ze staat altijd klaar om te helpen, dus een betere collega kan je je eigenlijk niet wensen.
sandra-vanbutsele.png

Sandra Vanbutsele

Data Operator Crius Group

Crius Group

Verbeter de productie- en redactieactiviteiten van jouw uitgeverij

Volg ons via onze sociale media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt onze halfjaarlijkse nieuwsupdate in je mailbox. Daarmee houden we je onder andere op de hoogte van de events die we organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsupdates

Crius Group © 2024
Vaartstraat 66, B-2235 Hulshout
Algemene voorwaarden
Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow