Optimaliseren van link management met Hoprr bij LOI

"Fexibiliteit en controle over externe links."

👉 Manager Content & Opleidingsbeheer, Michael De groot, LOI

Neem contact op of lees verder

hoprr-5.jpg

Welke uitdagingen had LOI?

Met een uitgebreid scala aan cursusmaterialen en -bronnen stond LOI voor de moeilijke taak om bijna 100.000 externe links, verspreid over hun content, te beheren. Dit bracht aanzienlijke uitdagingen met zich mee op het gebied van:

  • het vermijden van kapotte links
  • het verminderen van helpdesk support
hoprr-2.jpg

Wat was de oplossing?

LOI wendde zich tot Hoprr om hun link management proces te optimaliseren. Door Hoprr-links te integreren in hun cursusmaterialen, kreeg LOI flexibiliteit en controle over hun externe links.

Aan de hand van het intuïtieve dashboard en de automatische validatie van Hoprr, kon LOI moeiteloos links beheren en bijwerken voor hun uitgebreide contentbibliotheek.


Wil jij alles weten over dat geweldige link management systeem?

Ontdek Hoprr hier

Welke voordelen bracht het gebruik van Hoprr?

Efficiëntie

Hoprr biedt LOI een effectieve manier om externe links efficiënter te beheren en bij te werken. Met Hoprr als centrale applicatie kan LOI eenvoudig kapotte links identificeren en corrigeren, waardoor de toegang tot cursusmaterialen voor hun studenten gegarandeerd blijft.

Verminderde inspanning van de helpdesk

Door het geautomatiseerd validatiesysteem van Hoprr te gebruiken, verminderde het aantal vragen over kapotte links opmerkelijk en dus ook de werkdruk van het helpdeskteam bij LOI.

michael-1-1.jpg

Michael De groot

Manager Content & Opleidingsbeheer bij LOI

"Hoprr heeft ons link management proces bij LOI aanzienlijk verbeterd. Met duizenden externe links verspreid over onze cursusmaterialen, biedt Hoprr ons de flexibiliteit en efficiëntie die we nodig hebben om ervoor te zorgen dat onze studenten altijd toegang hebben tot externe bronnen. De vermindering van supportvragen met betrekking tot kapotte links is opmerkelijk, waardoor we meer tijd en middelen kunnen besteden aan het leveren van kwaliteitsvol onderwijs."

Over LOI

LOI is een toonaangevende uitgeverij die professionele cursussen aanbiedt voor verschillende vakgebieden. Hiermee geven ze een antwoord op de behoeften van professionals die hun vaardigheden willen verbeteren en hun carrière willen boosten.

Ze organiseren 900 opleidingen en garanderen een flexibel leertraject voor hun studenten.
Dit resulteert in veel blended content met heel wat verwijzingen naar externe websites.

Is dit verhaal voor jou herkenbaar en wil je meer weten over deze oplossing?

Onze Sales Director Marcel Van Denken komt graag bij je langs. ☕️

Contacteer Marcel of bel ons op +32 (0)15 750 750

Crius Group

Verbeter de productie- en redactieactiviteiten van jouw uitgeverij

Volg ons via onze sociale media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt onze halfjaarlijkse nieuwsupdate in je mailbox. Daarmee houden we je onder andere op de hoogte van de events die we organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsupdates

Crius Group © 2024
Vaartstraat 66, B-2235 Hulshout
Algemene voorwaarden
Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow