“Al 25 jaar schrijf ik mee aan het succesverhaal van Crius Group.”

Als jonge twintiger verliet Elke Rubens de schoolbanken om op zoek te gaan naar een werkplek in een kantooromgeving, want van alles wat met de pc te maken had wekte al van jongs af aan haar enthousiasme. Met weinig tot geen ervaring in dataverwerking en typesetting, maar met heel veel goesting om dat onder de knie te krijgen, klopte ze aan bij de firma Style (het vroegere Crius Group), gerund door de familie Willems in Baal.

25 jaar later viert Elke haar 25-jarig jubileum bij Crius Group en over die ervaringen laten we haar graag zelf vertellen. 

elke-rubens-25-jaar-dienst.jpeg
elke-rubens-1.jpg
De auteur

Elke Rubens

Desktop Publisher

Een wereld van kennis

OCR, WordPerfect, pdf’s converteren, automatisatie met Word-sjablonen, HTML-en XML-codering, … er ging een wereld van kennis voor me open. Nieuwe softwarepakketten ontdekken en uitpluizen hoe je daarmee aan de slag kunt gaan. Ik zat dus volledig op mijn plek en het voelde voor mij niet als een job maar een hobby, een aangename bezigheid en dat in een familiale en warme setting. Ik ben oprichters Linda en Jos dan ook erg dankbaar voor de fijne werkplek die ze creëerden en de aangename tijd. Zij stonden altijd klaar als je nood had aan een babbel en verwenden ons regelmatig met een afterwork drink, een gezamenlijk sportmoment, een teambuilding of een traktatie met een etentje voor je verjaardag.

425819-10151066803580848-386028600-n-2.jpg

Logische stap

In de jaren die volgden kwamen ook zonen Jurgen en Jordy aan boord. Een jong en enthousiast management werd geboren! Er werd heel ijverig en met veel toewijding gewerkt. Samen met de andere en nieuwe collega’s die erbij kwamen werden we een hecht team en werkten we allemaal mee aan wat Crius Group vandaag geworden is. Een mooi bloeiend bedrijf!

De firma bleef verder groeien en ook de software waar wij in onze branche mee in aanraking komen binnen de typesetting-wereld is in constante ontwikkeling. Mijn goesting om mij hier nog meer in te verdiepen bleef steeds aanwezig. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid schakelde ik over van het datateam naar het publishing team. Dat was voor mij een logische volgende stap.

Dankbaar en gelukkig

Toegegeven, dat heeft me goed doen zweten en ook wel wat traantjes gekost, maar met wat doorzettingsvermogen is het toch gelukt! Elk boek, elk project tot een mooi einde brengen geeft me enorm veel voldoening in mijn job. En ik denk dat ik hiermee ook spreek voor elke werknemer bij Crius Group. Naarmate de jaren passeerden is mijn vertrouwen hierin sterk gegroeid en ben ik tot de dag van vandaag nog altijd dankbaar en gelukkig te mogen werken bij dit geweldige familiebedrijf. 💚

Crius Group

Verbeter de productie- en redactieactiviteiten van jouw uitgeverij

Volg ons via onze sociale media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt onze halfjaarlijkse nieuwsupdate in je mailbox. Daarmee houden we je onder andere op de hoogte van de events die we organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsupdates

Crius Group © 2024
Vaartstraat 66, B-2235 Hulshout
Algemene voorwaarden
Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow