Het verhaal van Core

Crius Group is er voor uitgevers. We zijn al meer dan 30 jaar actief op het gebied van typesetting en het maken van digitale producten. Je zou ook kunnen zeggen dat we helpen bij het vertellen van verhalen. Dit is het verhaal van Core, de nieuwe manier om op efficiënte wijze tekstboeken in gedrukt en digitaal formaat te produceren.

Het verhaal van Core
De auteur

Dries Hermans

Internal Project Manager bij Crius Group

De uitgever voorop!

Crius Group heeft als missie om uitgevers écht verder te helpen. Dat deden we al voor educatieve en wetenschappelijke publicaties, maar nog niet voor romans en thrillers. Maar wat wil de uitgever dan precies? We hebben de knowhow van Overamstel uitgevers (launching customer) gecombineerd met onze technologie. Dit alles met als uitkomst een bijzonder resultaat. Een totaaloplossing om sneller en goedkoper tekstboeken te maken. En dat mét behoud van kwaliteit.

Ontdek Core

verhaal-van-core-1.jpg

Dat ging natuurlijk niet zomaar. "Dé uitgever" bestaat niet en bovendien werd al snel duidelijk dat we rekening moesten houden met verschillende stakeholders.

  • De invoer van een nieuwe manier van werken kost tijd, energie en geld.
    Geen enkele (uitgeef)directeur kiest voor een dergelijke oplossing zonder dat een dergelijke investering ruimschoots wordt terugverdiend.
  • De nieuwe manier van werken mag niet te ingewikkeld zijn.
    Elke redacteur is een professional die bezig wil zijn met de inhoud. Het gebruik van nieuwe technologieën moet functioneel en niet te ingrijpend zijn. Vandaar dat we hebben gekozen voor oplossingen die in de markt breed geaccepteerd zijn.
  • Geen concessies aan kwaliteit!
    Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Er wordt gewerkt met grafische templates en elk boek wordt volledig handmatig gecontroleerd voor het naar de drukker gaat.

Het resultaat mag er zijn!

Er zijn inmiddels al honderdduizenden pagina’s gemaakt met Core en even zoveel euro’s op zetwerk bespaard. De twee grootste uitgeefconcerns van Nederland zijn zeer tevreden en werken er al jaren mee!

Wij zijn van ons woord.

Benieuwd hoe andere uitgeverijen met ons samenwerken?
Lees deze cases en ontdek de projecten die we met hen realiseerden.

Benieuwd hoe het werkt?

De werking van Core is verrassend simpel.

Ben je geïnteresseerd in een demo? We vertellen je graag meer over Core!

Ik wil een afspraak