Maak kennis met onze Amsterdamse redactie

Wist je dat wij sinds een jaar ook een volledige redactie hebben in de Amsterdamse binnenstad? De meesten kennen ons als een betrouwbare en innovatieve typesetting partner. Daarnaast bieden we ook onze eigen CMS-diensten en redactionele ondersteuning aan. En dat doen we tegenwoordig niet alleen in België, maar ook in Nederland. Tijd om ons Amsterdams team voor te stellen!

dsc01010-2.jpg
pasfoto-meercontrast.jpg
De auteur

Randy Lemaire

Team Lead editorial

Vierkoppige redactie, mee met noden en trends van nu

Onze Amsterdamse redactie bestaat uit een gepokt en gemazeld team van vier. Gezamenlijk hebben zij tientallen jaren ervaring als (bureau)redacteur bij educatieve, wetenschappelijke, literaire en non-fictie-uitgeverijen in binnen- en buitenland. Naast liefde voor boeken en een uitstekend taalgevoel, hebben zij het realistische besef dat ook stressvolle projecten onder tijdsdruk tot een goed einde moeten worden gebracht.

Inmiddels werkt het team op volle kracht aan talloze algemene titels, wetenschappelijke boeken, romans en thrillers voor klanten als Zomer & Keuning, De Fontein en Amsterdam University Press. Hun takenpakket? Naast standaard redactionele zaken, buigen ze zich over cutting edge-activiteiten zoals het beoordelen en verbeteren van AI-vertalingen. Ook voor advies op het gebied van e-books, vormgeving, workflows en andere technische zaken kun je bij dit team terecht.

Totaalontzorging of kleinschalige ondersteuning

Ons Nederlandse kantoor beschikt over een uitgebreid netwerk aan tekstredacteuren, correctoren, proeflezers en vertalers. Kies je voor totaalontzorging? Dan lever je in een eerste fase simpelweg het manuscript bij ons in. Zelfs als dat nog vertaald moet worden. Na de afgesproken tijd krijg je ‘t weer terug in de vorm van een kant-en-klare druk-pdf. Sweet! In de tussentijd coördineren wij het gehele proces. Zo profiteer jij mee van een naadloze samenwerking met de typesetters en -vormgevers van Crius Group in België.

Is totaalontzorging een stap te ver? Dan kun je ook specifieke onderdelen van het redactieproces bij ons afnemen. Wil je liever alleen de proefcorrectie uitbesteden? Of heb je snel een redacteur nodig? Werk je graag met je eigen vormgevers, opmakers en freelancers? Ook daarvoor klop je bij ons aan. Flexibiliteit is ons toverwoord.

Ons gedreven Amsterdamse team inschakelen voor jouw redactioneel werk?

Onze Sales Director Marcel Van Denken komt graag bij je langs. ☕️

Contacteer Marcel  of bel ons op +31 207 008 207

Crius Group

Verbeter de productie- en redactieactiviteiten van jouw uitgeverij

Volg ons via onze sociale media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt onze halfjaarlijkse nieuwsupdate in je mailbox. Daarmee houden we je onder andere op de hoogte van de events die we organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsupdates

Crius Group © 2024
Vaartstraat 66, B-2235 Hulshout
Algemene voorwaarden
Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow