Crius Group is Baanbrekende Werkgever 2023

Als er één ding is dat we van de coronapandemie hebben geleerd is dat mensen prima thuis kunnen werken. Verschillende praktische noodgrepen werden in een sneltempo doorgevoerd. Dit smaakte naar meer en vroeg om een structurele invulling. Het certificatietraject van Baanbrekende Werkgever was voor onze hr-manager, Anja Van Genechten, dé kans om structureel aan de slag te gaan met hybride werken.

Intensief leertraject

De noden van onze medewerkers zijn het allerbelangrijkste en daarmee de fundering van ons hybride werkmodel. Tijdens het traject van Baanbrekende Werkgever lag de focus op het verder ontwikkelen van een mensgericht personeelsbeleid, met aandacht voor autonomie, flexibiliteit en welzijn. Kortom, dé opportuniteit om de work-lifebalance te versterken.

Samen met andere werkgevers legden we dit jaar een intensief leertraject af om hierin te groeien en bij te leren. Op donderdag 1 december mochten Anja Van Genechten en Jurgen Willems de trofee en het certificaat van Baanbrekende Werkgever ‘23 in ontvangst nemen tijdens een inspirerend event in hartje Mechelen.

Een jaar lang mag Crius Group zich Baanbrekende Werkgever noemen en daar zijn we best fier op. Het onderstreept onze intentie om werk te blijven maken van een duurzaam beleid waarbij het welzijn van onze medewerkers en verbondenheid centraal staan.

bbwg-1.jpg
Corona bracht veel nieuwe uitdagingen op vlak van hr. Een focus op hybride werken werd dan ook noodzakelijk. Door onze deelname aan Baanbrekende Werkgever hebben we dit samen met andere bedrijven kunnen aanpakken. Een traject waarbij ik veel leerde en waar we bij Crius Group enorm trots op zijn.
anjavangenechten.jpg

Anja Van Genechten

hr-manager

Initiatieven die werken

Wat betekent dit nu concreet? Bij Crius Group heerst een sfeer van vertrouwen waarbij medewerkers grotendeels zelf hun werkdag invullen. Wij willen dat onze medewerkers gelukkige mensen zijn die bij Crius Group willen werken in plaats van moeten werken. Daarbij is hun gezondheid, zowel fysiek als mentaal ontzettend belangrijk.

We voorzagen eerder al in sportlessen op kantoor en meer recent kreeg iedereen ook toegang tot ‘OpenUp’, een online platform dat ondersteuning biedt op vlak van mentaal welzijn. Ook initiatieven zoals Bike-to-work, die gekoppeld zijn aan een mooie fietsvergoeding, zijn zeer succesvol bij onze medewerkers.

Het zijn allemaal acties waarmee we als werkgever mensgericht willen zijn ten opzichte van onze medewerkers. Uiteraard zullen we dit als Baanbrekende Werkgever ook blijven uitdragen.

Crius Group

Verbeter de productie- en redactieactiviteiten van jouw uitgeverij

Volg ons via onze sociale media

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt onze halfjaarlijkse nieuwsupdate in je mailbox. Daarmee houden we je onder andere op de hoogte van de events die we organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsupdates

Crius Group © 2024
Vaartstraat 66, B-2235 Hulshout
Algemene voorwaarden
Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow