Het nieuwe pand

We zitten intussen alweer een aantal maanden terug op onze “nieuwe” vertrouwde plek. In vier maanden tijd werd ons pand volledig gestript en weer opgebouwd. Het resultaat ? Een kleurrijk en open interieur met veel ruimte en licht. En daar mogen we best fier op zijn! 😊

Uitstraling is alles

Toen we in 2005 de toenmalige nieuwe locatie betrokken, was er vooral aandacht voor het functionele aspect. De inrichting moest binnen korte tijd in orde zijn en er werd weinig rekening gehouden met de mogelijke groei die ons te wachten stond. Bovendien was er eigenlijk maar sprake van één grote productieafdeling.

Door toename van het aantal medewerkers én afdelingen was de indeling van het pand niet langer functioneel. Maar, misschien wel nog belangrijker, we wilden alle medewerkers een prettige en inspirerende werkplek bieden. Met andere woorden, een uitstraling die past bij ons bedrijf, onze klanten en onze (nieuwe) medewerkers.

Carte blanche

Het plan is uitgevoerd in samenwerking met Projectatelier uit Kasterlee. Zij kregen carte blanche om een leuke, inspirerende werkomgeving te creëren. En al zeggen we het zelf… het resultaat is fantastisch! Er werden twee vergaderzalen in een origineel thema ingericht, er is een aparte Skype-box en zelfs een fitnessruimte (hier hebben we trouwens ook plannen mee). De verschillende afdelingen werden ingedeeld rondom het hart van het gebouw, namelijk onze indoor boom 🌳 inclusief grasperkje. En lunchen, dat doen we nu in onze bistro!

Benieuwd naar hoe het eruit ziet? Spring gerust eens binnen. Je bent altijd welkom voor een kop koffie! ☕️ Intussen kan je alvast eens virtueel binnen kijken. 

Bekijk fullscreen



Terug naar overzicht