Flexibel boeken uitgeven met minder kosten

Neem contact op     of lees verder

De voordelen van prepress door Crius Group:

  • Korte doorlooptijd
  • Boeken van topkwaliteit
  • Efficiëntie tegen een zachte prijs
  • Snel van papier naar digitale dragersJouw uitdaging? Kosten besparen, en de boekenmarkt een stapje voor blijven.

Als uitgever wil je boeken die er prachtig uitzien, zonder dat ze peperduur zijn om te lay-outen of te drukken. Daarom wil je bijvoorbeeld dat de opmaak van de pagina’s zo efficiënt mogelijk gebeurt. Tegelijk wil je de ontwikkelingen op de boekenmarkt een stapje voor blijven. De digitalisering van het vak komt op kruissnelheid. 


Niemand heeft een glazen bol, maar de kans is groot dat het boekenvak er binnenkort anders uitziet. Wat dan met de auteurs met wie je samenwerkt? Zullen ze tevreden blijven met hun boeken die digitaal of versnipperd verspreid worden?

Uitdagingen genoeg. Gelukkig geeft Crius Group je een duwtje in de rug.Je bent in goed gezelschap

Maak je uitgeverij klaar voor de toekomst

Crius Group stroomlijnt het volledige creatieproces van je boeken: van het manuscript dat de auteur oplevert tot het pdf-bestand dat naar de drukker gaat.

We reiken je de nodige hulpmiddelen aan, zodat je auteurs hun teksten kunnen schrijven met de juiste structuur en codes. Vinden ze dat coderen te lastig? Dan neemt onze afdeling Content Services dat werk graag over.

Waarom het belangrijk is om met zo’n gecodeerde tekst te starten? Het is nodig om de opmaak van het boek te automatiseren. Kostenbesparing! En in een vingerknip gebruik je dan de tekst voor een e-boek of printing on demand in een andere samenstelling. Flexibiliteit!

We weten natuurlijk dat je een eindproduct wilt dat er fantastisch uitziet. Daarom bespreken we op voorhand alle specificaties met jou. Die leggen we daarna vast in een template, zodat alles correct en efficiënt verloopt. Werk je liever zonder gecodeerde bestanden? Dat is ook mogelijk bij Crius Group.Wil je weten hoe andere uitgeverijen efficiënter werken dankzij Crius Group?

Of wil je direct een demo zien van wat Crius Group jou te bieden heeft? 

Dan komen we met plezier bij je langs. Bel +32 15 750 750 of laat je gegevens achter. Dan komen wij met plezier bij je langs.

Neem contact op